LATTER ON TOURI går var det Latter on Tour med Ørjan Burøe, Cecilie Steinmann Neess og Henrik Thodesen på kulturhuset i Ørsta, og det måtte jeg og familien selvfølgelig få med oss. Det er en times kjøretur dit, men det er jo egentlig ingenting! Skal jeg være helt ærlig så føles nesten Volda/Ørsta-området som hjemme, sånn rent geografisk ettersom jeg har tilbrakt og tilbringer mye tid der pga skole. Ja, det var en liten digresjon - nå tilbake til poenget... Det var et fantastisk bra show! Bildene er en sak for seg selv, men det var ikke det som var hovedfokuset mitt i går. Jeg var derimot opptatt med å nyte showet, og jeg lo faktisk så mye at tårene trillet flere ganger. Ønsker alle en finfin lørdagskveld!

Har du en favoritt komiker?


  1 kommentarer på "LATTER ON TOUR"

Postet av: siljestaurseth
Såå fin blogg! Stå på videre :)

Gjerne sjekk ut min også :-)
12.09.2015, 19:42
URL: http://siljestaurseth.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits