ON MY AUTUMN PLAYLIST

Jeg har fire dager med skole i måneden, og da kjører jeg frem og tilbake hver dag. Det er cirka en time hver vei, men det kommer helt ann på trafikken. Da er et av mine absolutt "must haves" musikk, og det får jeg gjennom Spotify på mobilen. Før brukte jeg iTunes og la inn sangene på selve mobilen, og det ble rett og slett et ork til slutt siden jeg fikk nye favorittsanger hele tiden. Nå legger jeg dem bare til på spillelista på Spotify så går resten av seg selv, og det er utrolig deilig! Nedenfor er noen av mine favorittsanger akkurat nå.Hva er din favorittsang akkurat nå?

  3 kommentarer på "ON MY AUTUMN PLAYLIST"

Postet av:
4 dager skole i måneden?! Ikke i uka du mener??
29.09.2015, 19:04
Postet av: Hanne Elisabeth
Anonym: Nei, jeg mener 4 dager i mnd :)
29.09.2015, 19:18
URL: http://hanneliiiisabeth.blogg.no/
Postet av: Malin
Men er du ikke på skolen oftere enn det? Er det ikke flere forelesninger hver uke? Skjønner at det er litt langt å kjøre, men for meg hadde det vært best å være der 2-3 dager i uken for å sosialisere med medstudenter og samarbeide, utveksle meninger og studere stoffet sammen :)
22.10.2015, 23:47

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits