NÅR TING IKKE GÅR HELT ETTER PLANEN

Jeg fikk plutselig lyst til å spille inn en liten video, så da var det bare å slå opp stativet, montere kameraet på og finne frem selvutløseren. Men da jeg satt meg i senga oppdaget jeg derimot at lyset absolutt ikke var på min side denne gangen. Solen var i ferd med å gå ned utenfor som ble reflektert i speilet, hvilket resulterte i at et fint naturlig lys kunne jeg bare glemme. Ikke fungerte det å stenge solen ute med verken persienner eller gardiner, så da var det bare å pakke ned alt sammen og håpe på bedre lykke neste gang. Håper alle får en fin onsdagskveld :)

Hva har du gjort i dag?


  0 kommentarer på "NÅR TING IKKE GÅR HELT ETTER PLANEN"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits