EN NOE KAOTISK MORGEN

Etter tre uker "fri" fra skolen bar det tilbake til Volda igjen i dag. Ord kan ikke beskrive hvor tungt det var å komme seg opp av senga i dag tidlig. Det var bare......nei, men jeg kom meg opp til slutt da. En av mine uvaner er at jeg er veldig treig, og det er veldig sjelden at jeg klarer å komme meg ut døra på det tidspunktet jeg har sagt at jeg skal dra. Som oftest forlater bilen gårdsplassen mellom 5-7 minutter senere. Ops? Denne morgenen var intet unntak. Med musikken blastende over høytalerne kjørte jeg avgårde, men litt lenger bort i bygda begynte jeg plutselig å tenke og det var noe som sa meg at jeg hadde glemt noe. Og det hadde jeg selvfølgelig gjort - skriveboka mi - og den må jeg jo ha, for å være i stand til å notere det som ble sagt på dagens forelesning. Derfor måtte jeg snu, parkere, løpe inn og helt opp på rommet mitt i tredje etasje for å hente boka som lå på bordet - og jeg var allerede sent ute. How amazing! Deretter satt jeg meg i bilen igjen og kjørte til skolen - med noe høyere puls enn vanlig og noen stygge gloser fattigere. Hvordan har dagen din vært? 

  1 kommentarer på "EN NOE KAOTISK MORGEN"

Postet av: vhbh
Du har en utrolig fin blogg! Hadde vært veldig hyggelig om du hadde tatt en tur innom min blogg!:)
22.09.2015, 19:05
URL: http://vhbh.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits