RISE AND SHINE

God morgen alle sammen! I dag skinner sola og himmelen er blå, men det er forferdelig kaldt på grunn av vinden. På slike dager er det ekstra deilig å kunne sitte inne og gjøre noe av det man liker best. Denne morgenen har jeg brukt til å redigere bilder, og de under er fra onsdag. Da jeg var vitne til en aldeles nydelig soloppgang mens jeg kjørte til skolen, men bildene er ikke tatt av meg denne gangen. De er tatt av min søster etter bestilling fra meg siden jeg skulle på skolen og jeg ikke hadde tid til å ta bilder først. I dag er planen å jobbe litt, gjøre siste finish på oppgåven jeg har jobbet med de siste dagene som skal leveres i kveld og deretter får vi se hva dagen bringer :-) Ønsker alle en finfin dag!
  0 kommentarer på "RISE AND SHINE"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits