SOPP I HAGEN

Det ble dessverre ingen måneformørkelse og fotografering av blodmåne på meg i natt. Jeg hadde jo planlagt å ha på alarm litt før angitt tid, men da jeg gikk for å legge meg i 11-tiden var det så overskyet at jeg ikke så månen en gang, så jeg droppet det. Skikkelig kjipt, men jeg får heller vente til neste som visst nok skal være i 2033. Hehe! Selv om jeg ikke har bilder av blodmånen tenkte jeg uansett å vise dere noen bilder jeg tok for noen dager siden. Gresset utenfor her er nemlig full av sopp, og de er jo også en ganske så interessant motiv! Eller det spørs jo hvilken forfatning soppen er i da, og disse var ganske visne! Jeg fikk en gang høre at jeg ser det pene i det stygge når det gjaldt naturfotografering. Hva liker du best å fotografere? Var du oppe og så blodmånen i natt?

  0 kommentarer på "SOPP I HAGEN"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits