AVSLAPNINGSDAG

I dag har jeg hatt en etterlengtet fridag! Oppgaven for dette tyngdepunktet i litteratur ble levert i går og jeg fikk også unnagjort andre skolerelaterte ting som skulle gjøres denne uken, så denne dagen har jeg brukt til å slappe helt av. Jeg hadde tenkt å være ganske effektiv og få gjort noe av det jeg ellers ikke rekker når jeg driver med skolearbeid, men det endte med at jeg så på film i 5 timer. Hehe! Men det er egentlig helt greit at det ble sånn også, for i morgen blir det lagt ut en ny språkoppgave så da blir det 5 dager med intens skriving igjen. Nå skal jeg se kveldens episode av Hotel Cæsar og etterpå skal jeg lage middag, så vi snakkes!Hva har du gjort i dag?


  0 kommentarer på "AVSLAPNINGSDAG"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits