FORMOLOGI OG RETROGRAFERING

I går kveld fikk jeg virkelig erfare hvor viktig det er å sette grenser. På morgenkvisten fikk jeg en ny språkoppgave som jeg begynte å arbeide med umiddelbart. Det er overhodet ikke slik at jeg sitter fastklistret i sofaen med skriveprogrammet oppslått hele dagen, jeg gjør selvsagt andre ting innimellom, men når man er hjemme alene i flere timer er det ikke så veldig mye annet å finne på. Plutselig var klokka 18:30, og da jeg begynte å skrive formologi i stedet for morfologi skjønte jeg at det var på tide å ta kvelden. Som om det ikke var nok, så gjorde jeg enda en oppdagelse da jeg åpnet dokumentet igjen tidligere i dag. Jeg så kjapt over teksten og der stod bl.a retrografering. Hva er det for et slags ord? Jeg mente jo selvfølgelig retrogradering, hvilket betyr at jeg må ha vært et skikkelig surrehue i går kveld. Hehe! Nå er det endelig fredag og jeg har tatt litt helgefri før siste finish på oppgaven skal gjøres i morgen. Ønsker alle en strålende fredagskveld!

Hva studerer du?


  0 kommentarer på "FORMOLOGI OG RETROGRAFERING"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits