SJANSESPILLJeg vet ikke hva det er, men helt siden jeg leste Perfekt kjemi-serien av Simone Elkeles tidligere i år (som jeg skrev et innlegg om her etter at den falt i veldig god jord), så har jeg hatt utrolig lyst til å lese den nye boka hennes Sjansespill. I slutten av august fikk jeg karret meg til å bestille denne boka, men den har, inntil ganske nylig, stått ulest i bokhylla. Den har liksom fungert som en liten motivasjon til å få unnagjort lesing av pensum som jeg har måtte prioritere. Når jeg har lest det, først da kan jeg lese den. Hehe!

Nå har jeg endelig fått lese den, og jeg elsket den. Den handler om Ashtyn og Derek og deres to ganske turbulente liv, i tillegg til forholdet dem i mellom, men mer enn det vil jeg ikke røpe. Mange vil nok si at det er en eneste stor klisjè, og har det har de nok helt rett i, men det er noe, uten at jeg helt klarer å sette fingeren på det, ved måten Simone Elkeles skriver på som bare fanger meg. Jeg elsker skrivemåten og historiene hennes, til tross for at handlingen er ganske forutsigbar, og jeg håper virkelig at hun gir ut en ny bok veldig snart!Har du en favorittforfatter?


  2 kommentarer på "SJANSESPILL"

Postet av: Bina
Høres ut som en spennende bok! Ha en fin dag videre og ta ta gjerne en tur innom bloggen min, hadde vært hyggelig! :)
20.10.2015, 17:20
URL: http://Binah.blogg.no
Postet av: Lisa Rorvik
ønsker fine deg en god dag <3
20.10.2015, 18:08
URL: http://Lisarorvik.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits