BARE BJØRNOVTidligere i kveld var jeg på Bare Bjørnov på Fosnavåg konserthus. Fantastisk bra og talentfull dame, det der! Det som er litt rart med slike show er at når man sitter i salen holder man nesten på å le seg i hjel, men så straks man kommer ut av salen husker man egentlig ikke så mye av det som ble sagt. Haha! Flere som har det sånn, eller er det bare meg?? I dette tilfellet tror jeg programbeskrivelsen beskriver det bedre enn jeg kan i skrivende stund: "Klassisk musikk forlengs og baklengs, nødrim og lavterskelmusikaler, digresjoner, kåseri og musikalske sidesprang: Ingrid Bjørnov inviterer til hjemme-alene-fest med flygel!"

Kveldens show var virkelig bra, så dette anbefales på det sterkeste! Selv ble jeg veldig imponert over at hun spilte med bind (sovemaske) for øynene i flere minutter, eller som Ingrid Bjørnov selv så fint kalte det "making in progress" (det er i hvert fall det jeg tror hun kalte det). Hvis ikke dèt satt skikkelig, skulle jeg likt å se det når det satt, for det var eksepsjonelt! Det kan faktisk oppsummeres i et ord på tre bokstaver: WOW!

Hva har du gjort i kveld?


  0 kommentarer på "BARE BJØRNOV"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits