ALTFOR LENGE SIDEN

Nå er det altfor lenge siden sist! Tror faktisk det er godt over to uker siden jeg satt meg ned for å skrive et skikkelig innlegg, og det er jo egentlig litt trist hvis man ser sånn på det. Det å blogge og å kunne sette ord på alt tankesurret som befinner seg i hodet til tider, ja, det er virkelig noe for seg selv og jeg elsker det. Men av og til sier det bare stopp, og den siste tiden har det vært litt sånn. Hverdagen består hovedsaklig av studier, og det er ikke alltid like interessant. Verken for dere som leser eller for meg som skriver. Ellers har de siste ukene vært ganske rolige, og det syns jeg er helt greit. Man får liksom tid til å senke skuldrene litt mellom slagene, og det kjenner jeg gjør godt! Denne uka er det derimot fullt kjør med undervisning igjen. For meg er det alltid mandagen som er hardest, så med andre ord har jeg vært ganske redusert etter at jeg kom hjem i dag. Nå skal jeg snart krype under dyna. Det ble nok litt lite søvn i natt som var, for jeg har vært dødstrøtt i hele dag. Jeg aner faktisk ikke hvor mange ganger jeg gjespet i løpet av skoledagen, heheh... Ellers håper jeg at dere har hatt det fint i det siste! Vi snakkes snart :)

  0 kommentarer på "ALTFOR LENGE SIDEN"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits