NOEN EKSTRA TIMER I DØGNET

Noen timer ekstra i døgnet hadde ikke gjort noe, eller hva, dere? Det ble et bittelite opphold på bloggen igjen i går siden jeg måtte prioritere oppgaveskriving. På sånne dager liker jeg enten å ha forhåndsskrevne innlegg eller i hvert fall ha en klar plan på hva jeg skal skrive om, så slipper jeg å havne i den knipa. Med oppgaveskriving hengende over skuldrene har jeg nemlig ikke tid til å tilbringe flere timer på å mane frem en idè fra bakhodet og tygge på formuleringer, som jeg veldig ofte gjør, i timevis. Merker jeg synes det er veldig kjedelig når det blir snakk om den altfor kjente prioriteringslista siden jeg egentlig har lyst til å gjøre så mye mer enn det det viser seg at jeg har tid til. Dessverre er det ikke alltid at det går an. Nå skal jeg få unnagjort litt mer av oppgaveskrivingen, så snakkes vi senere. Håper alle får en strålende fin fredag!Hva er dine planer for dagen?


  1 kommentarer på "NOEN EKSTRA TIMER I DØGNET"

Postet av: lisarorvik
God fredag, håper du får en fin dag <3
23.10.2015, 10:18
URL: http://Lisarorvik.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits