LONG TIME NO TALKDette har vært min hverdag i tre uker nå, og det er også forklaringen på manglende oppdatering her. I løpet av denne perioden har jeg gjennomført og levert to hjemmeeksamener i norsk, og jeg har i skrivende stund tatt en liten pause fra skrivingen av den tredje og siste oppgaven. Den er for et obligatorisk innføringsemne, innleveringsfrist er på tirsdag, og etter det har jeg "juleferie" i ca 1,5 måned. Det blir herlig! Jeg må innrømme at nå som jeg endelig hadde litt tid til å kunne skrive litt her, merker jeg at jeg har savnet det veldig, så heldigvis er det bare et par dager igjen før jeg kan fokusere litt på bloggen igjen. Det gleder jeg meg til! Jeg har noen idéer til diverse innlegg fremover, men om det er noe spesielt dere ønsker så er det bare å skrike ut. Nå må jeg nesten skrive til mer på eksamensoppgaven, og så snakkes vi snart!Hva har du gjort i det siste?


  0 kommentarer på "LONG TIME NO TALK"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits