TREDJE SØNDAG I ADVENT

Tenk at det er tredje søndag i advent allerede! Denne måneden har gått like fort som resten av året. Før vi vet ord av det er det faktisk 2016. Det er egentlig litt sykt å tenke på. Det er vel ikke bare meg som skulle ønske tiden ville gå litt saktere av og til? Haha! Bortsett fra at halve måneden har vært en eneste stor eksamensperiode for min del har jeg virkelig kost meg i desember. Jeg elsker alt som har med julen å gjøre - mørket utenfor, julemusikk, julekalendere på DVD, blinkende lys, julegaveshopping og å pakke inn gavene etterpå. I år har jeg også blitt mye flinkere til å huske og tenne stearinlys, så jeg har endelig fått bruk for alle lysene jeg har hatt oppbevart på rommet i lengre tid. Alt er med på å skape en viss stemning. Det eneste som mangler nå er vel at snøen melder sin ankomst, så jeg håper egentlig det kommer noe snart, men litt holder i massevis altså. Håper alle har hatt og får en strålende fin søndag videre!

Hva liker du med desember?


  0 kommentarer på "TREDJE SØNDAG I ADVENT"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits