THROWBACK THURSDAY

I dag er det torsdag som er min andre hele dag med juleferie, og jeg elsker det! Det er så herlig å ikke ha den gnagende følelsen om at du egentlig burde gjøre noe annet enn det du gjør hele tiden. Jeg kan gjøre akkurat det jeg vil uten dårlig samvittighet, og i dag har jeg faktisk brukt litt tid på å se gjennom julebildene jeg tok i fjor. I år har jeg ikke hatt tid til å gjøre det, i hvert fall ikke enda, men så er her jo ikke akkurat så veldig mye snø, noe jeg har veldig lyst til at skal være med når jeg tar slike bilder neste gang. I mens kan jeg se på fjorårets bilder og mimre litt.Liker du å fotografere?


  1 kommentarer på "THROWBACK THURSDAY"

Postet av: Madde K.K
Herlige julebilder :)

Ønsker deg en fin kveld!
17.12.2015, 15:57
URL: http://maddekk.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits