JULEFERIE

Gårsdagen gikk til siste innspurt på siste eksamensoppgave som jeg leverte for en bitteliten stund siden, hvilket betyr at jeg offisielt har juleferie! Det er så sinnsykt deilig etter tre hektiske uker med tre eksamener rett etter hverandre. Resten av dagen skal jeg bare slappe av og catche up på julekalenderne som jeg ikke fikk tid til å se i går. Ellers er planen å få ryddet skikkelig opp her, for det ser virkelig ikke ut etter tre uker hvor rydding ikke akkurat har vært førsteprioritert. Det blir herlig å endelig kunne rydde bort alle skolebøker og senke skuldrene for en liten stund!

Når får du juleferie?


  1 kommentarer på "JULEFERIE"

Postet av:
napp bryna da
15.12.2015, 20:06

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits