HANNAH

Mellom de to siste eksamenene innvilget jeg meg selv to dager helt fri, og store deler av disse to dagene satt jeg under dyna med en bok i fanget. Jeg har ikke lest en eneste bok, bare for gøy, siden jeg leste Sjansespill i oktober som jeg for øvrig skrev et innlegg om her. Siden da har all lesing vært av pensumlitteratur, for å forberede meg til eksamen, så det var veldig gøy å endelig kunne gjøre det igjen. Man blir liksom tatt med til en helt annen verden! Det er kanskje det jeg elsker aller mest med å lese, og bøker som får meg til å føle noe, uansett hva det er, er definitivt en stor favoritt.  

Boka jeg har lest denne gangen heter Hannah og er skrevet av Nick Alexander. Den var veldig annerledes fra bøker jeg har lest tidligere. Før har jeg lest mest av bøker som handler om jenter/gutter i ungdomsalderen, men i Hannah var hovedpersonen en godt voksen dame. Det var kanskje litt uvant i starten, men etterhvert merket jeg ikke så stor forskjell. Egentlig synes jeg det var litt morsomt å lese en bok fra noen som var godt voksne sitt perspektiv. Jeg likte faktisk boka så godt at jeg ble skikkelig gira da jeg fant ut at det finnes en oppfølger. Den ser jeg virkelig frem til å lese!Hvilke bøker liker du å lese?


  1 kommentarer på "HANNAH"

Postet av: Madde K.K
Morsomt å finne en bok man virkelig liker!

Ønsker deg en fin kveld :)
16.12.2015, 15:59
URL: http://maddekk.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits