MITT 2015

Nå igjen er det en stund siden dere hørte noe fra meg her, så aller først håper jeg at alle har hatt en fantastisk fin jul! Det har i hvert fall jeg. I år var kjæresten til søstra mi og fetteren vår fra Drammen med oss, så vi var flere enn "vanlig" hjemme her på julaften, noe som uten tvil var veldig koselig. I romjula har jeg slappet av en hel del og egentlig ikke gjort annet enn det som har falt meg inn, enten det er har vært å se på TV, lese, ta bilder eller bare høre på musikk. Akkurat som jeg liker avslappende dager!

Jeg vet ikke om dere husker dette, men i januar lagde jeg en "2015 Memory Jar" hvor jeg i løpet av året har skrevet ned gode minner og generelt ting som har fått meg i godt humør - et glass som i løpet av året har blitt stappfullt. Planen i år var jo lage en video om året som har gått der jeg åpnet glasset og fortalte litt om et utvalg hendelser. Men slik har det dessverre ikke blitt siden jeg har vært skikkelig forkjølet de siste dagene, noe som er forferdelig kjedelig med tanke på at det er nyttårssaften og alt, men det er ikke så mye jeg kan gjøre med det. Av samme grunn har jeg heller ikke ordent med noen ordentlig årskavalkade, i og med at videoen egentlig skulle være min årskavalkade i år. I stedet satt jeg meg ned i ro og mak i dag tidlig, åpnet glasset, lo godt for meg selv og tok litt bilder underveis.

I januar fikk jeg endelig lappen, og i februar tok jeg mange bilder. Et av bildene jeg tok under ekstremværet Ole kom faktisk på trykk i lokalavisa, noe som egentlig var veldig stort for meg! I mars var jeg i Budapest med klassen på videregående. Det var en veldig fin tur, og i etterkant har Budapest blitt en av mine favorittbyer. Jeg har veldig lyst å dra tilbake tid en eller annen gang! April var en svært rolig måned der det ikke skjedde noe særlig, men mai var en veldig bra måned med både russetid og Ariana Grande-konsert med bandet Rixton som oppvarming i Oslo. Det er første gang jeg har opplevd at en artist har tatt med seg en annen kjent artist utenlands fra som support act, og det var veldig stas at det var akkurat Rixton siden jeg også er veldig stor fan av dem! I juni hadde jeg min siste skoledag ved Volda vgs og var offisielt ferdig med 13 års skolegang, noe som var både trist og fint. I juli skjedde det også mye. Det var sommerferie, jeg fikk vite at jeg hadde kommet inn på Bachelor i Språk og litteratur ved HVO, og mot slutten av måneden var vi på Allsang på Grensen i Halden og møtte fetteren min i Drammen. Den første uka av august tilbrakte jeg i Tyrkia med familien. Det var en tur fylt med mange gode minner og interne vitser som jeg fremdeles ler meg halvt i hjel av når jeg tenker på det. Mot slutten av august begynte jeg å studere Språk og litteratur ved HVO. I september skjedde det ikke noe ekstraordinært, men i oktober fylte jeg 19 år. I november slapp mange av favorittartistene mine ny musikk og jeg var ellers opptatt med studier disse månedene. I begynnelsen av desember bestod hverdagen min hovedsaklig av eksamensskriving før jeg kunne ta en velfortjent juleferie. Denne måneden fikk jeg også tak i billetter til Justin Biebers Purpose Tour neste år, noe jeg gleder meg veldig til allerede. Ellers har jeg telt ned til jul med vlogmas med minst 6 YouTubere, samt Jul i Blåfjell og Jul på Månetoppen på DVD. Med andre ord har siste halvdel av desember vært veldig koselig!

2015 har altså vært et innholdsrikt og fantastisk fint år, og jeg håper at året vi trer inn i om noen timer blir minst like bra! Dette innlegget ble kanskje litt lengre enn vanlig, men jeg håper det går fint likevel. Ellers håper jeg også at alle får en fantastisk nyttårsfeiring i kveld. Godt nyttår, og så snakkes vi i 2016! :) Hvordan har 2015 vært for deg, og er det noe du ser frem til i 2016?


  0 kommentarer på "MITT 2015"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits