GODT NYTTÅR

God morgen dere! Nå er det et par timer siden jeg klarte å kave meg opp av senga, selv om jeg egentlig kunne trengt et par timer til på øyet, men samtidig fant jeg det å stå opp som ganske fornuftig siden jeg tross alt har planer om å forsøke å snu døgnrytma mi tilbake til en noenlunde normal rytme. Er det forresten noen som har et par tips til hvordan man gjør det? Haha! Det ble naturligvis en litt sen kveld i går med rakettoppskyting og gjennomgang av bilder etterpå. Det har blitt en slags liten tradisjon hvert år, i og med at jeg alltid tar bilder av fyrverkeriet på nyttårsaften, skjønt jeg fremdeles har til gode å føle at jeg får det til skikkelig. Likevel har jeg funnet frem til noen bilder jeg egentlig er veldig fornøyd med, og min favoritt blant disse er nok det nederste. Kvaliteten er nødvendigvis ikke den beste, men det kommer alltids et neste år :-) Godt nyttår!


  1 kommentarer på "GODT NYTTÅR"

Postet av: G U N N N I S
Tok ca. 124 bilder og 2 filmer av raketter her i Ørsta. La meg ikke før rundt 02:30 som sagt gjennomgang av bilder og film ble sett før vi gikk til sengs denne kvelden også. Hadde på alarm kl. 10:00 for vi hadde en plan om å ikke våkna etter 12:00!
01.01.2016, 12:28
URL: http://www.gunnnis.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits