SORRY (NOT SORRY)

I går var det verdenspremiere på Justins nye låt Sorry, og den har gått på repeat her hjemme i hele dag. Jeg tuller ikke, det er den eneste sangen jeg har hørt på siden jeg stod opp. Hehe! Melodien er utrolig catchy, teksten er fin og jeg bare elsker sangen i sin helhet! Denne sangen fikk meg bare til å bli enda mer gira på det nye albumet hans som kommer i midten av november.Hva synes du om sangen?

ON MY AUTUMN PLAYLIST

Jeg har fire dager med skole i måneden, og da kjører jeg frem og tilbake hver dag. Det er cirka en time hver vei, men det kommer helt ann på trafikken. Da er et av mine absolutt "must haves" musikk, og det får jeg gjennom Spotify på mobilen. Før brukte jeg iTunes og la inn sangene på selve mobilen, og det ble rett og slett et ork til slutt siden jeg fikk nye favorittsanger hele tiden. Nå legger jeg dem bare til på spillelista på Spotify så går resten av seg selv, og det er utrolig deilig! Nedenfor er noen av mine favorittsanger akkurat nå.Hva er din favorittsang akkurat nå?

WHAT DO YOU MEAN, WILDEST DREAMS?

Som mange av dere allerede vet så er Taylor Swift og Justin Bieber to av mine all time favorite artister, og i helgen gikk MTV Music Video Awards av staben. Begge var til stede på dette eventet. Taylor stakk av med flere priser, og Justin framførte hans nye låt What Do You Mean? Jeg hadde programmet på opptak slik at jeg også fikk sett det til tross for at showet gikk fra 02:00-05:00 norsk tid, og det var veldig gøy! Etter showet slapp både Taylor og Justin en musikkvideo. Taylor for sin sang Wildest Dreams som er på 1989-plata og Justin for nettopp What Do You Mean? som han opptrådte med. Jeg bare elsker når musikkvideoer forteller en historie, der det artisten synger og det man ser på skjermen samsvarer med hverandre, og det gjorde disse to videoene. Disse låtene har siden gått på repeat her hos meg, og jeg elsker dem!Hva synes du om sangene/videoene?

NOEN SOMMERFAVORITTER

Jeg elsker musikk, og det er enkelte sanger jeg aldri går lei uansett hvor mange ganger jeg hører på dem. Her er tre sanger som jeg hører på hver eneste sommer, og jeg bare elsker dem. Tror faktisk at jeg har hørt på disse sangene hver eneste sommer de siste tre årene. De er såå fine! Har du noen sanger du liker ekstra om sommeren?

Finally free

De som har fulgt bloggen min en stund vet at jeg har vært fan av Cody Simpson i mange år og i fjor sommer var jeg på konserten hans da han spilte på Sentrum Scene i Oslo. I dag slapp han albumet "Free" som er hans første album som uavhengig artist. Albumet består av 14 rolige sanger som er perfekt nå om sommeren, og jeg er forelsket allerede. Sangene har gått på repeat i hele dag. Nedenfor kan dere høre noen av mine favoritter!

Hva synes du om sangene?

3 norske favoritter

Vi var dessverre ikke like heldige med været i dag. Etter to dager med strålende sol har det vanlige gråværet vi kjenner så altfor godt vendt tilbake. Det blåser litt og tåken ligger i tykke lag. Men gradestokken viser fremdeles 19 grader, så å bruke noe annet enn shorts er helt umulig. Jeg prøvde i sted, men etter bare to timer holdt jeg på å renne vekk. Hehe! Men er det en ting som alltid hjelper på humøret så er det musikk. Denne gangen tenkte jeg å vise dere tre av mine norske favorittsanger som har gått på repeat i mange uker. De er så fine og gir i hvert fall meg skikkelig sommerstemning!Hva er din favorittsang?

Update & Blank Space

Gårsdagen var absolutt ikke en bra dag for meg. Den ble tilbringt hjemme under dyna. Hvert forsøk på å skru på lyset førte til at det kjentes ut som hodet skulle eksplodere. Jeg sov det meste av tiden, bortsett fra et par perioder hvor jeg var våken innimellom, men jeg husker egentlig ikke stort av hva jeg gjorde da. Jeg var helt slått ut!

I dag var heldigvis formen bedre slik at jeg fikk kavet meg på skolen igjen. Selv om jeg konstant lengter etter ferie må jeg innrømme at det er mye bedre å være på skolen enn å ligge hjemme på sofaen ute av stand til å gjøre noe som helst. Ellers hadde jeg min første kjøretime etter nyttår i dag. Det var gøy! I tillegg slapp jeg å ta bussen hjem siden søstra mi kjørte bil til skolen i dag. Det var også utrolig herlig. Men når jeg tar bussen, som er vanligvis hver eneste dag så er det en ting jeg ikke klarer meg uten, og det er musikk. I det siste har jeg vært helt obsessed med Taylor Swift sitt album 1989. Mange av sangene er råbra, men Blank Space er definitivt min favoritt på dette albumet. Hva er din favorittsang?Musikksøndag

Jeg hører på musikk hele tiden, og denne søndagen er ikke noe unntak. Når jeg ikke hører på musikk, er jeg som regel veldig syk. Nå tenkte jeg, derimot, å vise dere noen av sangene som har gått på repeat hos meg i helgen. Hva er din favorittsang akkurat nå? 

Addicted To The Too Long Party

Utrolig rar overskrift i dag, men det er altså meg i ett nøtteskall. Jeg har nemlig mikset sammen titlene på de tre sangene som har vært på repeat hele helgen - Addicted to Your Love, Don´t Be Gone Too Long og Life Of The Party. Sangene er fantastiske på hver sin måte og jeg elsker dem. Jeg går faktisk rundt og synger på dem hele tiden, haha! Hva er din favorittsang akkurat nå? 

My summer playlist #3

 
Don´t Stop - Tiffany Alvord
 
Not Just You - Cody Simpson


Never Have I Ever - Megan Nicole


Den finaste eg veit - Helbillies
 
Minner om spørsmålsrunden som dere finner HER! Hvilken sang liker du best?

My summer playlist #2

 
Wish U Were Here - Cody Simpson ft Becky G
 
Want U Back - Tiffany Alvord ft. Dave Days


We Are Never Ever Getting Back Together - Taylor Swift


Olè - Adelèn
 
Hvilken sang liker du best?

My summer playlist

 
Surfboard - Cody Simpson
 
Ring Meg - Gabrielle


Younger - Julie Bergan


Break Free - Ariana Grande ft. Zedd
 
Shower - Becky G

Hvilken sang liker du best?

I Knew You Were The OneHva synes du om sangen?

#problemvideoHva synes du om videoen?

Boyfriend Material


Hva synes du om sangen?

But you're so hypnotizing...

Jeg har alltid elsket musikken til Demi Lovato, helt siden vi "ble kjent" med henne når hun spilte Mitchie Torres i Camp Rock-filmene, deriblant This Is Me, fra nettopp den første Camp Rock filmen og Skyscraper alltid har vært favorittene, men i det siste har jeg begynt å høre mer og mer på flere av sangene hennes. Demi slutter aldri å imponere, og jeg sitter ofte tilbake uten munn og mæle og med frysninger på ryggen etter å ha hørt en av sangene hennes. Dette er noen av mine favoritter. Hvilken liker du best?


Jeg får ikke You & I ut av hodet

Vel, som overskriften sier, så får jeg ikke You & I ut av hodet. Jeg er ikke "directioner" på noen måte, men enkelte sanger av One Direction har funnet veien inn i hodet mitt og har blitt sittende fast. Først vart det Kiss You, deretter var det Story of My Life og nå er det You & I - det er nesten så jeg lurer på hvilken som blir den neste, haha! Dessuten digger jeg også musikkvideoen, den er så bra. Hva er din favorittsang for øyeblikket?

22

Jeg blir alltid glad når jeg hører på sangen "22" av Taylor Swift. Det er en skikkelig "good feeling" låt, og jeg smiler hver eneste jeg hører på den. I dag kom musikkvideoen til denne låta og Taylor svikter ikke denne gangen heller! Videoen er fantastisk, og jeg elsker den. Hva synes du?

Jayesslee

Tvillingene Janice og Sonia oppdaget YouTube i 2008 og opprettet brukeren Jayesslee. Navnet består av deres initialer og hvordan man uttaler bokstavene - "Jay" for J, "Ess" for S og "Lee" som er deres etternavn. Jeg har forelsket meg helt i stemmene deres og nedenfor kan dere høre noen av sangene Jayesslee har covret. Du kan lese mer om jentene HER og høre flere sanger HER.Believe acoustic

I juni 2012 slapp Justin Bieber albumet Believe og på tirsdag (29.01.2013) ble Believe acoustic sluppet. Albumet inneholder akustiske versjoner av Boyfriend, As Long as You Love Me, Beauty and a Beat, She Don't Like The Lights, Take You, Be Alright, All Around The World og Fall. Der er også tre nye sanger, Yellow Raincoat, I Would og Nothing Like Us. Jeg elsker alle sangene, både de "gamle" og nye. Men av disse så er det Nothing Like Us som har spikret seg helt fast i hjernen min for øyeblikket. Går rundt og synger eller nynner på den hele tiden. Også har jeg verdens beste mamma som bestilte albumet til meg. Jeg elsker det ♥

Hva synes du om det nye albumet til Justin? 

Girl At HomeHva synes du om sangen?

Happy new yearGODT NYTTÅR MINE KJÆRE LESERE ♥♥

Christmas time

Hva er din(e) favoritt julesang(er)?

AATW musikkvideo

6 oktober 2012 samlet mange Norske Beliebers seg i Oslo for å spille inn musikkvideo for sangen "All Around The World". I går ble videoen sluppet og jeg er jo belieber selvom jeg ikke hadde mulighet å reise til Oslo, så derfor tenkte jeg å legge den ut her. Hva synes dere? 

Begin Again (musikkvideo)

En av de nye sangene til Taylor Swift heter "Begin Again". Den ble sluppet for noen uker siden som en slags "oppkjøring" til slippet av RED som var på mandag. Samme dag som RED ble sluppet kom også musikkvideoen til "Begin Again" ut. Jeg synes sangen er helt nydelig i seg selv og musikkvideoen gjorde det hele komplett! Taylor selv beskriver sangen og tanken bak den slik: "It's actually a song about kind of when you've gotten through a really bad relationship and you finally dust yourself off and go on that first date after a horrible breakup and the vulnerability that goes along with all of that."Hva synes du om sangen/videoen?

Taylor Swift: RED

I dag kom endelig Taylor Swift sitt nye album "RED" ut. Verken Itunes eller Spotify ville samarbeide når jeg var på skolen, så da jeg kom hjem var jeg ganske spent. De nye sangene til Taylor er helt ubeskrivelig bra og allerede nå vet jeg at de kommer til å gå på repeat i lang tid fremover. Med hånden på hjertet, jeg elsker alle sangene. Her er en liten smakebit på albumet, sangene "Stay Stay Stay" og "22".

Hva synes du om det nye albumet til Taylor?

I Knew You Were TroubleHva synes du om sangen?

Red

Taylor Swift kommer med nytt album om noen uker, 22. oktober for å være helt presis. Fremover vil det derfor bli sluppet en ny låt hver tirsdag. Sanger som allerede har kommet er We are never ever getting back together, Ronan og Begin Again. I dag kom sangen med samme tittel som albumet, nemlig Red. Den er helt nydelig og jeg elsker den allerede! Hva synes du om sangen?

Begin AgainHva synes du om sangen?

"Flirtatious, Irresistible"På tirsdag (18.september) kom Tiffany Alvord ut med sitt andre album. Det heter "My heart is" og inneholder 9 sanger som er skrevet av henne selv. En av sangene på albumet heter "Flirtatious, Irresistible" og jeg bare elsker den! Hva synes du?

BeautifulHva synes du om sangen?

"Ronan"

Sangen "Ronan" ble sunget av Taylor for første gang på veldedighetsshowet Stand Up 2 Cancer som ble sendt natt til lørdag kl 02:00 norsk tid. Den handler om gutten Ronan og er skrevet av Taylor etter at hun leste bloggen til moren hans. Ronan tapte kampen mot kreften bare 3 år gammel. Det er en veldig sterk sang og jeg kjente at tårene presset på allerede etter første vers. Alle inntekter fra iTunes-salget vil gå rett til kreftrelaterte formål. Er ikke Taylor helt fantastisk dere?Hva synes du om sangen?

"I will catch you if you fall"Hva synes du om sangen?

Wonderstruck

Blogg.no har en konkurranse hvor 50 heldige bloggere får "Wonderstruck" som er laget av Taylor Swift. Jeg vil vinne fordi Taylor Swift har vært og er en inspirasjon for meg. Har vært en "Swiftie" i veldig mange år og elsker musikken hennes. Har du hørt den nye sangen hennes som heter We are never ever getting back together? Sangen er helt sykt fin og en av sangene på den nye plata som slippes i oktober! Wonderstruck er snart lanseringsklar i Norge, og du kan få kjøpt den hos Cubus og Skin Tonic. Trykk HER for mer informasjon om konkurransen.

sw12ws

We are never ever getting back togetherHar du hørt den nye sangen til Taylor? Hva synes du om den?

Stay Beautiful - Taylor SwiftHva synes du om sangen?

As Long As You Love Me - musikkvideoI dag ble musikkvideoen til As Long As You Love Me av fantastiske Justin lansert. Jeg har ventet så lenge, ventetiden ble nesten utholdelig etter at den lille smakebiten kom ut! Den er så bra at den er helt sinnsykt. Hva synes du om musikkvideoen?

Want You BackHer er en nydelig cover av "Want You Back" med Tiffany Alvord og Dave Days. Sangen er opprinnelig laget og sunget av Cher Lloyd. Versjonen til Tiffany Alvord og Dave Days, den er helt nydelig. Har gått på repeat hos meg siden jeg hørte den for første gang. Jeg hører på den hele tiden og digger den! Og musikkvideoen de har laget, er jo skikkelig søt da. Hva synes du om sangen?

Love Me Like You DoHva synes du om sangen?

Har du musikktips?

Om en uke reiser jeg på tur og da blir det mange timer i bil. Trenger derfor noen musikktips, er åpen for alt. Sjanger spiller ingen rolle. Hvis jeg liker sangen, bryr jeg meg ikke stort om akkurat det. For tiden går det i Justin Bieber, Tiffany Alvord, Tone Damli og Eric Saade. Har du musikktips?

Still spørsmål til meg HER og jeg skriver noen ord om bloggen din.

Everything's gonna be alright...

I går var Justin Bieber på NRK. Vi fikk se konserten som ble holdt ved Operaen og et ekslusivt intervju han hadde med Fredrik Skavlan. Jeg hoppet opp og ned i sofaen og sang av full hals. Når han begynte å synge Be Alright, da gråt jeg. Jeg elsker sangen!Hva synes du om sangen?

Where would I be, if you didn't believeJeg elsker sangen, den går allerede på repeat! Hva synes du om sangen?

As Long As You Love MeHva synes du om sangen?

My new favorite song

Jenta som synger denne sangen heter Tiffany Alvord. Hun har sunget flere covers og flere orginale sanger som ligger på YouTube. Trykk HER for å komme til kanalen hennes. Jeg elsker stemmen hennes! Når jeg hørte denne sangen for første gang for et par dager siden satt den seg fast på hjernen min med det samme! Hva synes du om sangen?

Bieber på Nyhetskanalen

Måtte rett og slett ta en liten pause fra engelsk og Focus Magazine for å se konserten med Justin Bieber på nyhetskanalen. Jeg freaka nesten ut når han kom på scenen, hoppet opp og ned i sofaen og digget til musikken. Helt sykt å se han - og det på TV!! Fuglene må vite hvordan det blir på en live-konsert, og ikke bare en TV-konsert :-)

BILDER FRA DIVERSE NETTSIDER (VG, TV2, OSV)


Var du på konserten? Så du på konserten? Skulle du ønske du var der?Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits