VINTAGE LACE SHORTSTopp fra H&M
Shorts fra Sidenar Shopping Center
Smykke fra Glitter
Sandaler fra Eurosko

Hva synes du om antrekket?

UNBLOGGED OUTFIT


Shorts // Cubus
Topp // Nelly
Sandaler // EuroskoHva synes du om antrekket?

HELLO SUMMER

Håper alle har hatt en flott mandag, det har i hvert fall jeg. Har slappet av store deler av dagen før jeg og mamma dro en liten tur til sentrum hvor vi kjøpte jordbær som vi koste oss med ute i sola etterpå. Det var veldig godt! Til en forandring har det vært ganske fint vær og en grei temperatur på Sunnmøre i dag. Bra at jeg ikke hadde pakket alle shortsene til Tyrkia da. Hehe! Til shortsen bestemte jeg meg for en rosa topp, noe som kanskje er litt overraskende med tanke på mitt varierende forhold til den fargen. Da jeg var yngre elsket jeg rosa, men rundt 14-årsalderen likte jeg den ikke i det hele tatt. På et tidspunkt hadde jeg heller ingen rosa klær i skapet, men i løpet av det siste året har det blitt inkludert et par rosa plagg i garderoben igjen. Nå har jeg et helt nøytralt forhold til rosafargen og jeg synes det er veldig fin farge selv om den ikke er blant favorittene.


Topp fra Aeropostale
Shorts fra Sportmann
Sandaler fra EuroskoHva er din favorittfarge?

POTTERY BLUE
Jumpsuit fra Nelly (annonselink)
Sandaler fra Eurosko
Armbåndet er jeg ikke sikker på, siden det var en gave 

Hva synes du om antrekket?

Love at first sightSøstra mi fikk en pakke i posten fra H&M forleden, som hun for øvrig viste frem i en video på sin egen blogg HER. Vi har veldig lik stil, og det har vi hatt lenge, så det gikk ikke mange minuttene før jeg fattet interesse for ett av skjørtene og en av toppene hun hadde kjøpt. Både toppen og skjørtet var ferskenfarget, og det utgjorde et helt antrekk som jeg bare måtte prøve. Som sagt, så gjort, og vi tok (ikke overraskende) noen bilder også. Skjørtet var fotsid, og for å være helt ærlig hadde jeg aldri trodd at jeg skulle ta meg et slikt skjørt og like det. Ikke fordi det er noe galt med maxiskjørt, men jeg har aldri tenkt tanken på at det kunne vært fint på meg siden jeg er så lav. Men etter å ha prøvd det har jeg konkludert med at det faktisk ikke ser så ille ut likevel. Det er jo egentlig skikkelig fint!På de første bildene vi tok hadde jeg på sandaler og i tillegg var det litt vind som gjorde det nærmest umulig å skjule det. Så da foreslo Gunn at jeg bare skulle ta dem av, men det jeg ingen av oss tenkte på at det hadde regnet tidligere på dagen. Vi stod i skyggen, så gresset hadde ikke tørket skikkelig, noe som førte til at gresset var sinnsykt kaldt. Så på de fleste bildene hoppet jeg opp og ned for å slippe kulden eller lagde grimaser fordi det var så kaldt. Janei, sånn kan det gå!

Hva synes du om antrekket?

Back to the old normal

Håper alle hadde en fortreffelig 17.mai-feiring i går. Det hadde i hvert fall jeg! Vi var først i Skjåk hvor vi besøkte graven til bestemor og bestefar og så på toget. Det er noe vi har gjort hvert år de siste årene, så det var veldig koselig. Deretter kjørte vi oppover til Grotli Høyfjellshotel hvor vi spiste buffet før dagen ble avsluttet med at jeg møtte godeste Sonja igjen. Er nesten to år siden vi møttes sist, så det var veldig koselig at vi befant oss i Stryn akkurat samtidig :)

Før russetiden startet husker jeg at jeg tenkte at det kom til å bli herlig med en liten stund hvor jeg kunne slippe å tenke så mye på hva jeg skal ha på meg om morgenen. Men de siste 17 dagene har bevist at det er ikke bare bare å gå med samme klær (i hvert fall bukse) hver eneste dag heller, så jeg skal helt ærlig innrømme at det var utrolig deilig å finne frem igjen de vanlige klærne når jeg stod opp for å gjøre meg klar til skolen i dag tidlig.


T-skjorte // Stradivarius
Cardigan // Stradivarius
Bukse // Cubus
Sko // Bianco

Hva synes du om antrekket?

Endless loveJeg har egentlig ikke vist dere hva jeg kjøpte da jeg var i Budapest for noen uker siden, har jeg vel? Det gikk mest i klær og suvenirer. Med suvenirer mener jeg nøkkelring og postkort til samlingen min og gaver til de hjemme, og klærne kommer nok til å bli inkludert i ulike antrekk fremover så det haster ikke. Et av plaggene jeg kjøpte i Budapest er genseren på bildene over, og den er fra New Yorker. Det er en av mine favorittbutikker, så det er skikkelig kjipt at vi ikke har den i Norge. Men hvem vet, kanskje vi får det en vakker dag? Det håper jeg virkelig!Jeg skal være ærlig og si at genseren var et impulskjøp, som jeg ikke helt klarte å bestemme meg for om jeg likte med en gang, men nå elsker jeg den! Det samme gjelder en t-skjorte jeg også kjøpte der, som jeg sikkert viser dere en annen gang. I tillegg til blondekant på begge ermene er det en liten åpning nederst i ryggen som er dekket med blonder. Merker at jeg har fått skikkelig sansen for blonder i det siste, det er jo såå fint!Hva synes du om antrekket?

Outfit 19.02.15


Bukse // Cubus
Topp // Cubus
Cardigan // Cubus
Sko // Sparkjøp


Ring // Glitter
Armbånd // GaveHva synes du om antrekket?

Fargerik mandag

Så var det mandag igjen da, men når det er sagt, så har ikke denne mandagen vært fullt så ille. Den har faktisk vært ganske grei. Startet med 4 timer på skolen, historie og gym, før vi fikk dra hjem og jobbe med særemne i norsk. Derfor har jeg vært hjemme i flere timer allerede. Herlig! Fikk også et lite avbrekk fra studiene, da jeg måtte hente pappa på jobb siden jeg rappa bilen for å kjøre hjem da jeg kom fra Volda. Hehe! Ellers har jeg bare slappet av, kost meg med jordbærsmoothie og tatt antrekksbilder, men nå er det på tide å vende nesa tilbake i bøkene. Vi snakkes!


Bukse fra Cubus // Sko og genser fra H&MHvordan har mandagen din vært?

Helg og dagens antrekk

Hei dere! Endelig er det helg igjen. Det har jeg virkelig lengtet til helt siden mandag da jeg måtte forlate den gode og varme dyna altfor tidlig om morgenen. Dessverre er det bare snakk om to dager der jeg kan sove ut litt, og selv om det er bedre enn ingenting, er det fremdeles ikke nok. Heheh...

I dag har jeg vært på skolen som vanlig, men på fredager slutter vi tidlig så jeg har vært hjemme i flere timer allerede. Å slutte tidligere, det er så fantastisk herlig, spesielt mot slutten av uka da tanken på at det snart er helg tar mer og mer plass i hodet. Ellers har jeg knipset noen antrekksbilder til dere i dag. Det har jeg hatt lyst til hele uka, men det var først i dag jeg var hjemme før det ble mørkt og hadde mulighet til å gjøre det. Jeg ser virkelig frem til lysere tider slik at jeg kan gjøre det enda oftere!


Bukse, genser, skjerf // Cubus
Sko // SparkjøpHva har du gjort i dag?

 

Julaften + antrekk

Hver eneste julaften starter rolig med å bare vandre rundt i pysjamas i flere timer, og årets julaften var ikke noe unntak. I år var derimot pysjamasen byttet ut med et Kari Traa-sett som har vært flittig brukt nå i desember som det har vært så kaldt. Ellers har jeg sett litt av Reisen til julestjernen med mamma og søstra mi før vi prøvde oss på krølling av hår. Det er egentlig ganske sjelden at jeg duller mye med håret mitt, da jeg som regel bare har det ned eller satt opp i en hestehale. Men det ble faktisk veldig fint! I skrivende stund lukter det så godt fra kjøkkenet at jeg nesten ikke holder ut lenger. Heldigvis er det ikke så lenge til vi skal spise! Farmor er her for å feire med oss, så det er ingen tvil om at det blir koselig. Det blir sannsynligvis ikke mer blogging i kveld, så med det ønsker jeg alle en riktig god jul! ♥♥


Kjole fra Nelly // Sko fra Eurosko
 

Tidlig på´n + antrekk

Tenkte bare å stikke innom for å si god morgen. Det ble nok en tidlig start på dagen i dag, var ute av senga allerede klokken åtte. Da spiste jeg en god frokost med mamma og søstra mi, og etter det har jeg vel egentlig bare slappet av. Litt rydding på kjøkkenet, ellers fant jeg tilbake til senga ganske kjapt. Dit går jeg alltid når jeg skal lese, det blir automatisk så mye koseligere å lese når man sitter under dyna. Haha! Været utenfor er helt nydelig i dag så jeg fikk søstra mi til å knipse noen antrekksbilder, må prøve å bli flinkere til det. Uansett så håper jeg alle sammen får en fin dag videre. Om ikke så veldig lenge drar jeg til Ørsta på kjøretime, vi snakkes senere!


Bukse fra Cubus
Topp fra "en sånn derre butikk" i Tyrkia
Cardigan fra Cubus
Sko fra H&M
 

Ny uke og antrekk

I dag var det tilbake på skolen etter en altfor kort helg. Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til høstferie - som faktisk er om bare tre uker! Håper virkelig at de neste ukene flyr like fort som de forrige har gjort, og da er jo tre uker ingenting. På mandag har vi blant annet fire timer norsk, og disse ble i dag brukt til skriving og skal gjøre det resten av norsktimene denne uka. Og jeg liker egentlig å skrive, men det er dessverre ikke helt den rette sjangeren. Heldigvis får vi lov å høre på musikk, noe som gjør det litt bedre da!Nå tenkte jeg å sette av litt tid til å se et par videoer på YouTube og skrive litt videre på en historie jeg holder på med før jeg pakker skolesakene og dobbelsjekker at jeg har alt. I dag klarte jeg nemlig å glemme nøkkelknippet mitt hjemme, noe som førte til at jeg var foruten bøker og andre viktige ting de første timene. Det verste var likevel at jeg ikke kunne drikke vann ettersom det er noe jeg gjør hele tiden på skolen. Fyller sikkert på flasken ti ganger om dagen, hvertfall i hver pause. Heldigvis ordnet det seg utover dagen da det viste seg at søsteren min kjørte bil til Volda og fikk tatt med seg nøkkelen til meg. Thank you sis!


Bukse fra Cubus
Topp fra Cubus
Collegejakke fra Gina Tricot Hvordan har dagen din vært? 
Hva synes du om antrekket? 

En liten update og dagens outfit

Nå er det noen dager siden sist, så en liten update er kanskje på sin plass. Denne uka har stort sett gått til skole, bortsett fra på tirsdag da jeg måtte gi tapt for hodepine og feber. Da tilbringte jeg dagen i senga med taklyset avslått og Gossip Girl rullende over skjermen - stod bare opp når det var for næring, litt smertestillende og andre viktige gjøremål en gang i blant. Ellers har jeg gjort en god del lekser, montering av liner og begynt på sesong 4 av Gossip Girl. I morgen er det endelig fredag og vi slutter tidlig på skolen. Noe jeg synes er helt fantastisk, men jeg tror ikke at jeg er den eneste med den oppfatningen. Hvem liker ikke å slutte tidlig på skolen, liksom? På lørdag skal jeg faktisk til frisøren og få frisket litt opp i rotereiret jeg kaller håret mitt, men bortsett fra det har jeg ikke så veldig mange planer denne helgen.

Også hadde jeg faktisk tenkt å ta noen antrekksbilder i dag, men når jeg var ferdig med alle gjøremålene var det plutselig blitt mørkt ute. Men så hadde det seg faktisk sånn at dagens antrekk var noe jeg ønsket å legge ut så da tok jeg rett og slett bilder i speilet. De ble ikke så altfor ille da, selv om jeg foretrekker å ta antrekksbilder utendørs. Noen unntak skader ikke! Genseren er fra Cubus og buksa fra H&M. Når sant skal sies så er genseren bare middels tykk, men den er sinnsykt myk og utrolig deilig å ha. Jeg elsker den!
 


 Hvordan har uken din vært?

Outfit 09.08.14


Shorts fra Modeca
 Topp fra Aeropostale.com
Accessories fra GlitterToppen er faktisk fra kleskolleksjonen til en av mine favoritt Youtubere som jeg fortalte dere om tidligere, Bethany Mota! Ble ganske impornert over leveringstiden fra USA til Norge, ifølge nettsporingen tok det bare to dager, mens jeg hadde forventet å måtte vente i flere uker på pakken. Kjøpte også en annen topp fra den samme kolleksjonen som dere sikkert får se i et antrekk senere. Kolleksjonen finner dere her, og inneholder flere supersøte plagg, så den anbefales virkelig! Hva synes du om antrekket?

Unblogged outfit


Shorts fra Cubus
Topp fra H&M
Cardigan fra CubusMinner om spørsmålsrunden som dere finner HER! Hva synes du om antrekket?

Outfit 09.06.14


Shorts fra H&M
Topp fra Bikbok
Sko fra H&M


"Det var fryktelig lyst her..."


"Vent litt...jeg ser jo ingenting" Hva synes du om antrekket?

Outfit 03.06.14

I dag var det så varmt at til og med jeg brukte shorts på skolen. Meg av alle mennesker, som aldri har gjort det før. Men når det er strålende sol og nærmere 20 grader, må man jo bare gripe sjansen med begge hender. For å si det pent, så fristet det veldig lite med mørke dongribukser når det er så varmt, som for øyeblikket er nesten det eneste klesskapet mitt består av. Er vel ikke noen nettbutikker med pene bukser som har salg vel? Haha! Men herlig var det da. Søsteren min kjørte bil til Volda i dag, og siden hun startet og sluttet samtidig som meg slapp jeg å ta bussen. Kan tenke meg at jeg var en nokså kjedelig passasjer i dag siden den plagsomme hodepinen som jeg har slitt med siden i går kveld slo meg helt ut og jeg sov begge veier.
Shorts fra Modeca
T-skjorte fra H&M
 

Hva synes du om antrekket?

Outfit 29.05.14
Bukse fra Cubus
Topp fra H&M
Accessories fra Glitter

Hva synes du om antrekket?

Outfit 19.05.14

Er egentlig ganske utrolig hvor mye man får gjort på en liten time. Jeg tok en tidligere buss fra Volda i dag siden vi fikk dra hjem etter at vi hadde levert produktet som vi har jobbet med de fire siste ukene i projekt til fordypning, så jeg var i sentrum her hjemme rundt den tiden bussen normalt går fra Volda. Herlig! Jeg øvekjørte hjem, spiste mat og så dagens episode av et av favorittprogrammene mine. Kanskje ikke det mest fornuftige å bruke tiden på, men man skal jo leve litt også da. Haha! Nå skal jeg først skrive logg før jeg tenkte å se noen episoder av Make it or Break it på Netflix. Har bare sett 10 episoder så langt, men jeg er allerede hekta. Her er dagens antrekk, også snakkes vi senere!


Bukse fra Vero Moda
Genser fra Gina Tricot
Sko fra EuroskoHvordan har dagen din vært?
Hva synes du om antrekket? 

Unblogged outfit


Shorts fra H&M
Topp fra Modeca
Sko fra EllosHva synes du om antrekket?

Outfit 22.04.14


Bukse fra Ellos
Topp fra Modeca
Cardigan fra Cubus


"GIVE ME GIVE ME GIVE ME"


What are you doing, Hanne???Hva synes du om antrekket?

Outfit 03.04.14

På tirsdag var jeg tilbake på skolen, og etter det har det vært fullt opp med skolearbeid. Det er også årsaken til fraværet de siste dagene, og det beklager jeg, men nå er jeg altså tilbake! Har fått tidlig fra skolen de siste par dagene, noe som er utrolig herlig, spesielt nå som det er så fint vær!
Bukse fra Cubus
T-skjorte fra Ellos
Cardigan fra Nelly
Skjerf fra Cubus
 Hva synes du om antrekket?
Hvordan har uken din vært? 

Outfit 26.03.14

Dette innlegget kommer visst mye senere enn planlagt, men slik blir det når man blir altfor opphengt i andre ting, også kom broren min og ville ha meg med på biltur på toppen av alt. Ikke kunne jeg si nei heller, siden han da helt sikkert ville kastet meg over skulderen og plassert meg i bilen selv. Jeg kødder ikke, han ville sikkert gjort det om det var nødvendig. Haha! Nå har jeg akkurat spist middag og er klar for å krype under dyna. Det har vært en lang dag, så litt søvn vil gjøre godt. Minner om spørsmålsrunden som dere kan sende inn spørsmål til her. God natt!


Bukse fra H&M
Genser fra H&M
Vest fra Modeca
Sko fra Ellos
Hva synes du om antrekket?

Outfit 24.03.14

Dette har vært en utrolig lang dag, og det jeg egentlig har mest lyst til er å sove et par timer, men i morgen har jeg en stor prøve i samfunnsfag som jeg må øve til. Så jeg må nesten bare sette meg ned å lese, har egentlig ikke tid til å skrive så veldig mye akkurat nå. Men her er hvertfall dagens antrekk, også minner jeg om spørsmålsrunden som dere kan sende inn spørsmål til her.


Bukse fra H&M
Skjorte fra Cubus
Cardigan fra Cubus Hva synes du om antrekket?

Lunsj og dagens outfit

I dag har jeg vært og spist lunsj med søstra mi, broren min og søskenbarnet mitt på Restaurant Fosnavåg Brygge. Jeg bestilte Foccacia med kylling, og planen var egentlig å være blogger og ta bilder av maten, men som så ofte skjer, husker jeg det ikke før etter at maten er fortært. Derfor ble det ikke noe av det. Etter lunsjen satt vi og snakket litt, tante kom også gikk vi litt rundt i noen butikker. Det var veldig koselig :-)

Etter at jeg blogget for noen dager siden, har jeg fått mer inspirasjon til hva jeg kan blogge om. Så det er absolutt mulighet for at det blir flere innlegg fremover. Men i denne omgang blir det bare dagens outfit. Tok bilder av søstra mi til bloggen hennes, så da fikk jeg henne til å ta bilder av meg til min. Merker at jeg er litt ute av trening, men det ordner seg sikkert om en stund.


Bukser fra Ellos
Topp fra Modeca
Smykke fra etsy.com
Sko fra Ellos
 

Hva har du gjort i dag?
Hva synes du om antrekket?
 

Antrekk i marsSå var det en liten oppsummering av antrekkene fra forrige måned. Mars har langt i fra vært en god bloggmåned, som også vil si veldig få outfits. Hadde egentlig tenkt å få til noen i påskeferien, men jeg har bodd i joggebuksa flere av dagene og det er ikke noe å vise frem. Antrekket jeg liker aller best av disse tre er det i midten som består av støvletter fra Sparkjøp, bukser fra H&M, topp fra H&M og cardigan fra Cubus.

Hvilket antrekk er din favoritt? 

Outfit 25.03.13


Støvletter // Sparkjøp
Bukse // H&M
Topp // H&M
Cardigan // CubusHva synes du om antrekket?

Outfit 23.03.13
Støvletter // Sparkjøp
Bukse // Ellos
Topper // Svinesund
Ring // Fiolen

Hva synes du om antrekket?

Antrekk i februarDa var februar over også. Ble ikke så like antrekk dette måneden som forrige måned, men jaja. Trengte ikke lang betenkningstid for å finne ut hvilket antrekk jeg liker best, det er helt klart nr 2 fra venstre :-) Det består av støvletter fra Sparkjøp, rød bukse fra Ellos og lys genser fra Cubus. 

Hvilket antrekk er din favoritt?

Outfit 25.02.13Bukse // H&M
Topp // Cubus
Jakke // Cubus
Støvletter // Sparkjøp
Lue // Strikket av mamma
Smykke // CubusHva synes du om antrekket?
Trykk HER for å delta i konkurransen.

Outfit 22.02.13Bukser // Bikbok
Skjorte // H&M
Genser //  Cubus Hva synes du om antrekket?

Outfit 19.02.13Bukser // Ellos
Genser fra Cubus
Støvletter fra SparkjøpHva synes du om antrekket?

Outfit 09.02.12


Støvletter fra Sparkjøp
Bukse fra H&M
Genser fra Cubus


Evighetsring fra Glitter
Blomsterring fra Fiolen
LOVE armbånd fra et magasin
Armbånd m/anheng vant jeg i en konkurranse for noen år siden.
 

Hva synes du om antrekket?

Antrekk fra januarJeg har hatt oppsummering av måneden en stund nå og tenkte å prøve en slags "oppsummering" av antrekkene også. Ovenfor har jeg laget en liten kollasj av antrekkene jeg har postet på bloggen i januar. Dette vil jeg fortsette med i slutten av februar, mars, april, osv! Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hvilket antrekk jeg liker best denne måneden, men det må bli enten nr 2 eller 3 fra høyre.

Hvilket antrekk er din favoritt?

Outfit 30.01.2013Da var animasjonsprosjektet ferdig! Hadde visning/presentasjon og prøve på skolen i dag. Tror og satser på at begge deler gikk bra  :-)  Nå har vi akkurat spist middag og jeg skal slappe av resten av kvelden. Så herlig! Dagens antrekk består av bukse fra H&M, topp og genser fra Cubus.

Hva synes du om antrekket? 

Outfit 26.01.13Nå har jeg akkurat vært i byen med pappa og farmor. Vi kjøpte inn litt godt til kvelden, og farmor fikk seg nye varmeovner! Så var en stund hos henne og monterte dem opp. Det er en fryktelig kald vind i dag, men likevel så festet jeg kameraet på stativet før jeg gikk ut med selvutløseren i hånda. Kan ikke si at jeg er super fornøyd, håret fløy til alle kanter på grunn av vinden, men jaja :-) Dagens antrekk består av støvletter fra Sparkjøp, bukse fra H&M, genser fra Cubus og smykke fra Kipekee!Hva synes du om antrekket?

Outfit 19.01.13Nå har jeg akkurat spist middag med familien! Har også vært i byen med mamma og søstra mi. Utover dagen er planene å rydde, slappe av og kanskje spille inn en videoblogg til dere! Antrekket består av bukser fra Bikbok, genser fra Cubus, skjorte fra Vero Moda og støvletter fra Sparkjøp.Hva synes du om antrekket?
Hva er dine planer for dagen? 

Outfit 13.01.13Som vanlig går helgen veldig fort! I kveld skal jeg tilbake til Volda og hybelen. Jeg har virkelig ikke ord som er store nok til å beskrive hvor mye jeg lengter til neste ferie. Men her er dagens antrekk som består av sko fra Eurosko, bukse fra Ellos og jakke fra Gina Tricot. Hva synes dere?

Outfit 09.01.13Jobbet med animasjon på skolen i dag og det skal vi gjøre i noen uker til. Jeg var veldig skeptisk først og selv om det virker litt vanskelig, så synes jeg det at det er gøy. Og det er vel egentlig det som er det viktigste. Etter ukene med animasjon skal vi jobbe med journalistikk i noen uker og det gleder jeg meg veldig til. Dagens antrekket består av bukse fra Nelly og genser fra Cubus.

Hva synes du om antrekket? 

Outfit 05.01.13Nå har jeg akkurat vært i byen med mamma og søstra mi. Jeg sendte de siste premiene i julekalenderen, så regner med at dere som venter en premie i posten får dem om noen dager! Har ingen planer resten av dagen, bortsett fra å få ryddet og vasket litt. Antrekket består av bukse og genser fra Cubus, støvletter fra Sparkjøp, evighetsring fra Glitter og klokkeringen var julegave fra bestevenninna mi. 

 Hva synes du om antrekket?

Outfit 02.01.13Så var det klart for årets første outfit! Valgte å kjøre en nokså avslappet stil i dag. Dette er desverre siste dagen i ferien - jeg skal tilbake på hybelen i kveld, også er det tilbake på skolebenken i morgen. Om det er en ting som er sikkert og visst, så hadde jeg absolutt ikke takket nei til en uke til. Antrekket består av støvletter fra Sparkjøp, bukse fra Bikbok og genser fra H&M.

Hva synes du om antrekket? 

Outfit 31.12.12Jeg og mamma har akkurat vært og hentet farmor, så skal vi snart spise! Som vanlig er det broren min (med litt hjelp fra pappa) som står for maten. Valget falt til slutt på den lilla kjolen, den er jo så utrolig fin! Kjolen er selvsagt fra Nelly og skoene er fra Eurosko. Også håper jeg alle sammen koser seg i kveld!

Hva synes du om kjolen? 

Outfit 27.12.12

I dag har jeg vært hjemme hele dagen og slappet av. Også har jeg og pappa vært og handlet litt. Er jeg som har middagsvakt i dag, så skal jeg snart begynne med den. Her er dagens antrekk; bukse fra H&M og Topp fra Vero Moda.Hva synes du om antrekket?

Outfit 25.12.12Håper alle hadde en super kveld i går. Det hadde hvertfall jeg! I dag har jeg bare slappet av, og akkurat nå ser jeg på Journey to Fearless som jeg fikk i går. Her er dagens antrekk; sko fra Sparkjøp, bukse fra H&M og genser fra Cubus. Alt er nytt og gaver fra i går.

Hva synes du om antrekket? Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits