GODT NYTTÅR

God morgen dere! Nå er det et par timer siden jeg klarte å kave meg opp av senga, selv om jeg egentlig kunne trengt et par timer til på øyet, men samtidig fant jeg det å stå opp som ganske fornuftig siden jeg tross alt har planer om å forsøke å snu døgnrytma mi tilbake til en noenlunde normal rytme. Er det forresten noen som har et par tips til hvordan man gjør det? Haha! Det ble naturligvis en litt sen kveld i går med rakettoppskyting og gjennomgang av bilder etterpå. Det har blitt en slags liten tradisjon hvert år, i og med at jeg alltid tar bilder av fyrverkeriet på nyttårsaften, skjønt jeg fremdeles har til gode å føle at jeg får det til skikkelig. Likevel har jeg funnet frem til noen bilder jeg egentlig er veldig fornøyd med, og min favoritt blant disse er nok det nederste. Kvaliteten er nødvendigvis ikke den beste, men det kommer alltids et neste år :-) Godt nyttår!

1 BILDE 3 REDIGERINGERHvilken redigering likte du best?

THROWBACK THURSDAY

I dag er det torsdag som er min andre hele dag med juleferie, og jeg elsker det! Det er så herlig å ikke ha den gnagende følelsen om at du egentlig burde gjøre noe annet enn det du gjør hele tiden. Jeg kan gjøre akkurat det jeg vil uten dårlig samvittighet, og i dag har jeg faktisk brukt litt tid på å se gjennom julebildene jeg tok i fjor. I år har jeg ikke hatt tid til å gjøre det, i hvert fall ikke enda, men så er her jo ikke akkurat så veldig mye snø, noe jeg har veldig lyst til at skal være med når jeg tar slike bilder neste gang. I mens kan jeg se på fjorårets bilder og mimre litt.Liker du å fotografere?

1 BILDE 3 REDIGERINGERHvilken redigering likte du best?

SOPP I HAGEN

Det ble dessverre ingen måneformørkelse og fotografering av blodmåne på meg i natt. Jeg hadde jo planlagt å ha på alarm litt før angitt tid, men da jeg gikk for å legge meg i 11-tiden var det så overskyet at jeg ikke så månen en gang, så jeg droppet det. Skikkelig kjipt, men jeg får heller vente til neste som visst nok skal være i 2033. Hehe! Selv om jeg ikke har bilder av blodmånen tenkte jeg uansett å vise dere noen bilder jeg tok for noen dager siden. Gresset utenfor her er nemlig full av sopp, og de er jo også en ganske så interessant motiv! Eller det spørs jo hvilken forfatning soppen er i da, og disse var ganske visne! Jeg fikk en gang høre at jeg ser det pene i det stygge når det gjaldt naturfotografering. Hva liker du best å fotografere? Var du oppe og så blodmånen i natt?
SOM PERLER PÅ ET SPINDELVEV

Som mange av dere kanskje allerede vet, så er vanndråper en av tingene som alltid har fascinert meg. Attpåtil har jeg alltid hatt et ønske om å ta bilder av spindelvev der spindelvevet faktisk er synlig på bildet, så da jeg så ut av vinduet om morgenen på fredag og det hang spindelvev med duggdråper på overalt var det bare å få på seg klær og sko, finne kameraet og komme seg ut for å knipse noen bilder.Hva synes du om bildene?

DYREFOTOGRAFERING

Når det kommer til fotografering så er det en ting som alltid har fascinert meg, og det er dyr og insekt. Sistnevnte er det litt rart med siden jeg hater insekt og får fnatt hvis de kommer litt for nær. Da vi hadde katt tok jeg titt og ofte bilder av henne, men hun var ikke akkurat av den fotogene typen. Jeg er fremdeles litt sur på meg selv fordi jeg ikke var tøff nok til å spørre en venninne av mamma om jeg kunne ta bilde av hunden hennes for noen år siden. Nedenfor er et utvalg bilder jeg har tatt av forskjellige skapninger ♥

Hva liker du best å fotografere?

1 BILDE 3 REDIGERINGERHvilken redigering likte du best?

After the rain, dew drop obsession

Er det noe jeg alltid har vært skikkelig fascinert av, så er det vanndråper. Det spiller ingen rolle om det henger i trærne eller ligger på bakken som dugg i gresset. Også husker jeg at, som liten, så synes jeg at øyeblikket når takrennene tettet seg og det flommet over var helt hivens. Den eneste formen for vanndråper som jeg ikke er særlig begeistret for er når det kommer som regn, så humøret var ikke akkurat på topp da det regnet i går. Men med det samme jeg så antydning til dugg i gresset gjennom vinduet hentet jeg kameraet med en gang, og noen sekunder senere lå jeg på magen i en ganske ubehagelig posisjon midt i steinrøysa. Men så ble jeg faktisk fornøyd med et par av bildene etterpå, så da var det egentlig verdt det. Hehe! Har du noen obsessions?

Sunday sunsetHva synes du om bildene?

FOTO: Ekstremvær

Hvordan er været hos deg? Hva synes du om bildene?

Nysgjerrig fotografHei og god lørdag! Tidligere i dag tok jeg meg en liten tur rundt huset, for å ta noen bilder. Det blir altfor lite av det i ukedagene, så det var utrolig herlig. Å vandre rundt med et kamera hengende rundt halsen og ørepropper med musikk på ørene, da er jeg i mitt rette element! Det er helt fantastisk. Til en forandring var det ikke mitt eget kamera jeg hadde med meg i dag. For noen dager siden fikk nemlig søstra mi seg nytt kamera, og nysgjerrig som jeg er klarte jeg ikke la være. Jeg måtte spørre om å få låne det, og heldigvis fikk jeg det, så her er noen bilder fra dagens lille fototur!Noe annet som var annerledes fra tidligere var at jeg brukte manuell fokus. Vanligvis bruker jeg autofokus, men i dag hadde jeg rett og slett lyst til å prøve noe nytt, og det var faktisk veldig gøy. Ellers håper jeg at alle har hatt en strålende fin lørdag og at den fortsetter slik utover kvelden. Nå skal jeg spise hjemmelaget pizza med familien, også snakkes vi snart. Hva har du gjort i dag? Hva synes du om bildene?

Godt nyttår!GODT NYTTÅR!

Candy cane # 2

Hva synes du om bildene?

Candy caneHva synes du om bildene?

En spesiell årstid

Vinteren er kanskje min favoritt årstid når det kommer til fotografering. Misforstå meg rett, sommeren er fantastisk, men det er noe helt spesielt med vinteren også. Jeg har alltid vært veldig opptatt av detaljer i bildene mine. Husker jeg snakket lenge om at jeg ville ut og ta bilder tidlig om morgenen når det fremdeles var duggdråper i gresset, også ble jeg så fornøyd når jeg endelig hadde gjort det.Det er også noe jeg har veldig lyst til å få gjort denne vinteren. Være ute og ta bilder så tidlig at frosten fremdeles er synlig i gresset. Det tror jeg kunne blitt utrolig kult! Slenger med et par bilder som jeg har tatt om vinteren tidligere. Vi snakkes!1 bilde 3 redigeringerMinner om spørsmålsrunden som dere finner HER! Hvilket bilde likte du best?

Raindrops on my window

Hva synes du om bildet?

Some pictures

Hva synes du om bildene?

Bokeh

Hva synes du om bildene?

Dugg i gresset

Hva synes du om bildet?

FOTO: Erik og Kriss

Hva synes du om bildene?

With her eyes closedNå har jeg hatt pause i nesten en måned, så det begynner å bli en stund siden sist. Jeg vet ikke når jeg kommer tilbake enda, men har savnet å blogge. Inspirasjonen er fremdeles ikke den beste, men jeg kommer til å blogge når jeg har noe. I det siste har det vært utrolig bra vær, og det er sinnsykt herlig. Nå tenkte jeg å hente en is i fryseren, plugge inn i musikken og gå ut i sola en tur. Her er forresten ett portrettbilde jeg tok av søstra mi ganske nylig. Likte du det i farger elle det i svartt/hvitt best?

Believe

Hva synes du om bildene? 

To sider av samme sak

Hva synes du om bildene?

Serious


Canon EOS 550D + 50mm objektiv

Hva synes du om bildet?

Mine beste bilder # 4Hva synes du om bildene?

Mine beste bilder # 3Hva synes du om bildene?

Mine beste bilder # 2Hva synes du om bildene?

Guitar girl

Hva synes du om bildene?

Mine beste bilder # 1Hva synes du om bildene?

Store bølgerHva synes du om bildene?

Walking alone down the roadHva synes du om bildene?

Against the sun


Canon EOS 550D + 50mm objektiv

Hva synes du om bildet? 

Some pictures from today

Hadde prosjekt til fordypning i dag (♥♥♥♥). I dag gikk turen til Mulevika hvor jeg jobbet med landskapsfotografering, og det var litt utfordrende. Men jeg velger å tro at det gikk bra :-) Tok også litt andre bilder. Det var store bølger, noe som fascinerte meg litt, så jeg prøvde å ta bilder av dem, men tror ikke jeg klarte det så bra. Hahah. Bedre lykke neste gang, Hanne!! :-)Også måtte jeg selvfølgelig ta et bilde av fotografen sjæl!


 Hva synes dere om bildene?

A little bit of sunshine
Canon EOS 550D + 55-250mm objektiv

Hva synes du om bildene? 

The military girl


Canon EOS 550D + 50mm objektiv

Hva synes du om bildene?

What's behind the sad smile?


Canon EOS 550D + 50 mm objektiv

Hva synes du om bildene?

Moonlight
Canon EOS 550D + 55-250 mm objektiv

Hva synes du om bildet?

Knut-Olav


Canon EOS 550D + 50 mm objektiv

Hva synes du om bildet?

Sunset and loveHva synes du om bildet?

It's freezing outside

Hva synes du om bildet? Svart/hvitt eller farger?

When the sun goes down

Har ikke sett en så vakker solnedgang på lenge. Plutselig måtte jeg bare løpe! Tror ikke jeg har løpt så fort på lenge. Bildet er som vanlig tatt med Canon EOS 550D, også brukte jeg 55-250 mm objektivet. Åå, som jeg elsker dette bildet! Hva synes du om bildet? Svart/hvitt eller farger?

Brown accessories

Endelig fredag! Og det betyr seks timer med bare prosjekt til fordypning (foto). Kanskje det faget jeg liker best! Hehe. Jeg tok en tidligere buss fra Volda siden jeg ville få tatt noen bilder før det ble mørkt, så har vært hjemme noen timer allerede. Dagens oppgave har fått navnet "Brown accessories" med fokus på brunt tilbehør! Det var litt utfordrende, men hey! Jeg liker utfordringer, så hvorfor ikke? :-)
 

Hva synes du om bildene?

Selvportrett

Hvilket av bildene likte du best?Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits