FALL SPICE TAGHva synes du om videoen?

INNKJØP - TYRKIA 2015Hva synes du om videoen?

PAKK MED MEG - TYRKIA 2015Hva synes du om videoen?

SISTER TAG WITH A TWIST

Gunn ville at vi skulle gjøre Sister Tag, mens jeg ville gjøre noe mer ut av det, i stedet for å bare sitte og snakke. Derfor ble vi enige om å gjøre Sister Tag med en liten vri. I stedet for de vanlige spørsmålene lagde vi 10 spørsmål om oss selv. Vi hadde en bøtte hver, og hver gang vi svarte feil måtte vi helle 5 dl vann over i bøtta, og den som til slutt hadde flest feil og mest vann i bøtta måtte helle bøtta med vann over hodet. Hvis dere ønsker flere slike videoer er det bare å si fra. Ellers håper jeg dere liker videoen og at dere får en strålende søndag :)

// Gunn wanted to do the Sister Tag, but I wanted to do something more out of it. Therefore, we agreed on doing the Sister Tag with a little twist. We made 10 questions about ourselves instead of using the regular Sister Tag-questions. We also had one bucket each which we filled up with 5 decilitre water for each wrong answer. Whoever eventually had answered wrong most times had to pour the water bucket over their head. If you would like more of videos like this, just let me know. Otherwise, I hope you like the video and that you get a lovely Sunday :) Hva synes du om videoen?

The book tagHva synes du om videoen?

Video: innkjøp den siste tiden

I det siste har jeg kjøpt litt klær og andre småting, så det tenkte jeg å vise dere i form av en "liten" video. Jeg har vært forferdelig dårlig på den fronten den siste tiden, men nå som det er sommer og jeg har masse tid til overs har jeg veldig lyst å prøve å bli bedre på det igjen. Som jeg sier i videoen, jeg har et par ideer selv, men tar gjerne imot forslag fra dere, så hvis dere har noen spesielle ønsker, så er det bare å skrike ut. Ellers håper jeg at dere liker videoen. Vi snakkes!P.S: Enten er det noe galt med ørene mine eller så høres det ut som jeg sier at passetuiet er fra Nelly, men det er det altså ikke. Det er fra Nille! 

Hva synes du om innkjøpene?

The Christmas Tag


Hva synes du om videoen?

Svar på spørsmålsrunden


Hva synes du om videoen?

Innkjøp - Tyrkia 2014


Hva synes du om innkjøpene?

Pakk med meg - Tyrkia 2014


Hva synes du om videoen?

10 Random Facts About MeHva synes du om videoen? 

Summer Tag (VIDEO)Hva synes du om videoen? 

Innkjøp fra det siste tiden (VIDEO)Hva synes du om innkjøpene?

5 år (og 1 dag)

I går "fylte" bloggen min 5 år, og i den anledning så fikset jeg en liten video til dere. Jobbet med den i hele går kveld, i håp om å bli ferdig og kunne publisere den, men til slutt måtte jeg bare krype til køys. Men bedre sent enn aldri, så her er den!


Hvor lenge har du blogget?

Most Likely To Sibling Tag


Hva synes du om videoen?

Video - spørsmålsrunde

Da var endelig videoen med svarene fra spørsmålsrunden ferdig redigert, eksportert og opplastet. Beklager virkelig at det tok sånn tid, men bedre sent enn aldri! Også håper jeg at dere fikk svar på mye av det dere lurer på, og skulle dere sitte inne med enda flere spørsmål så er det bare å legge igjen en liten kommentar! Kanskje kan jeg også begynne å svare på spørsmål med "ukens spørsmål" eller lignende - slik at dere får svar på spørsmål jevnligere i stedet for at jeg skal ta "skippertak" med spørsmålsrunder i ny og ne. Hva tenker dere?

The Taylor Swift TagEr du en Swiftie?

Coke float challengeHva synes du om videoen?

InnkjøpsvideoHva synes du om videoen?

Coke and milk challengeHva synes du om videoen?

Video: spørsmålsrundeHva synes du om videoen/svarene?

Julegaver 2012

Videoen ble spilt inn i går kveld, men opplastningen tok litt lengre tid enn forventet så derfor kommer den nå! Fikk du det du ønsket deg?

Må gjøre video med Mia

Hva synes du om videoen?
Har du forslag til hva vi kan/må gjøre i videoen?

Video: dagen i dag

Hva har du gjort i dag?

Spørsmålsrunde - del 4Hva synes du om svarene?

Spørsmålsrunde - del 3Hva synes du om svarene?

Spørsmålsrunde - del 2Hva synes du om svarene?

Spørsmålsrunde - del 1

Her kommer svar på del 1 av spørsmålene. I begynnelsen av videoen sier jeg at spørsmålsrunden blir delt opp i 3 deler, siden det var det som var planen, men så fikk jeg ikke lastet den opp siden den var lang. Derfor måtte jeg dele opp den første videoen, så da blir det 4 deler!Hva synes du om videoen?

Må gjøre video

De siste dagene har jeg ikke gjort noe, bare jobbet og slappet av. Men jeg har også gått gjennom videoblogg-forslagene jeg fikk i henhold til konkurransen. Jeg merket noe som ble sagt i nesten alle kommentarer, det var hårvideo, sminkevideo og må gjøre video. Hårvideo og sminkevideo er litt usikkert enda, med mindre dere vil se at jeg tar på meg eyeliner og mascara? Men en må gjøre video kan jeg gjøre. Derfor lurer jeg på om dere har noen forslag til hva jeg skal gjøre? Morsomt med noen kreative forslag :-) Alle med blogg som kommer med forslag, får bloggen sin linket til i et senere innlegg!Har du noen tips til hva jeg kan gjøre?

Innkjøp video fra ferie

Så var jeg hjemme igjen! Nå blir det litt jobb, avslapning og kos resten av ferien. Jeg har ikke kjøpt like mye som tidligere år, så jeg er egentlig ganske stolt av meg selv. Klarer det visst jeg bare vil, hehe! Her er en liten innkjøpsvideo!Hva synes du om videoen?

Videoblogg, tips anyone?

Trenger tips til hva jeg kan videoblogge om! Jeg reiser i morgen, så blir ikke videoblogg på en uke, men tenkte jeg skulle spørre likevel. Skal ha med videokamera på ferie, så kanskje jeg filmer noe og klipper sammen i en videoblogg til dere når jeg kommer hjem. Denne sommeren har været virkelig vært med oss. Jeg kan telle på en hånd hvor mange dager jeg har gått med lang bukse, maks fire!! Men tilbake til videoblogg.. Jeg har vært innom tanken på "En sommerdag" - hva tenker dere om det? Er heller ikke fremmed for tanken om en video av rommet mitt. Men dere må fortelle meg hva dere vil se på videoblogg. Kom med forslag og vær så kreative som mulig! Aller helst noe jeg kan gjøre ute siden det er så fint vær :-)Hva skal jeg videoblogge om?

InnkjøpsvideoSorry for dårlig redigering! Hva synes du om innkjøpene?

Dialekter (video)Hvilken dialekt snakker du?

Hvilken dialekt liker du best?

I lille Norge er det utrolig mange dialekter. Mange fine dialekter. Jeg bor og kommer fra Sunnmøre, så jeg snakker selvsagt sunnmøring med innspill av nordlenning siden mamma kommer derfra. Jeg synes likevel at de fineste dialektene er dialektene som blir brukt i Bergen, Oslo, Trondheim, Stavanger og Nord-Norge. Ikke misforstå meg, sunnmørsdialekten er også fin - men ikke den jeg synes er finest.

Dette er mange som har gjort dette før meg, men jeg har lyst til å gjøre det uansett. Du skriver en setning fra din egen dialekt (eller en dialekt du kjenner til) som jeg skal si på videoblogg. Det kan være hva som helst! Men for at dette skal fungere, trenger jeg selvsagt forslag fra dere. Skriv også opp hvilken dialekt det er, slik at det ikke oppstår misforståelser fra min side :-)Hvilken dialekt liker du best?


Vinneren av konkurransen (video)Hva synes du om videoen?

Vinneren av konkurransen (video)Hva synes du om videoen?

Video: Må gjøre/fortelle

LES DETTE FØR DERE SER VIDEOEN! 
Her har dere en liten video. Som jeg har fortalt tidligere, så var fokuset på ting dere ville at jeg fortelle om. Jeg valgte å gjøre ting som jeg følte at jeg ikke ville skamme meg over etterpå. Selv om fokuset var på ting dere ville at jeg skulle fortelle om, tok jeg likevel med en ting jeg skulle gjøre, for jeg synes at forslaget var ganske genialt! Nå snakker jeg om det første klippet, og jeg håper virkelig at ingen av dere opplever det som "frekt" eller "krenkende" på noen måte. Dersom det er noen som gjør det, så vil jeg bare at dere skal vite at det var absolutt ikke det som var meningen. Jeg tok klippet bare på gøy, og dersom det er noen som opplever det som "frekt" eller "krenkende" så beklager jeg det.Hva synes du om videobloggen?

Video: Kjoler fra NellyHva synes du om kjolene?
Hva skal neste videoblogg handle om?

Videoblogg! Hva vil dere se?

Dersom formen er god, stemmen på plass og det ikke finnes andre problemer, skal jeg spille inn ny videoblogg på lørdag. Men det er en ting - jeg må vite hva dere vil se! Nå har jeg både hatt sminkevideo, hårvideo, en video hvor jeg gjorde ting dere hadde bestemt og en video hvor jeg fortalte forskjellig opplysninger om meg selv. Jeg har ingen anelse om hva videobloggen som forhåpentligvis kommer på lørdag skal handle om, så derfor trenger jeg hjelp fra dere! Jeg trenger å vite OM dere vil ha videoblogg eller ikke, og dersom dere vil ha videoblogg må jeg vite HVA dere vil se. Og ja, jeg vet at det er veldig mange som vil ha sangvideo, men det blir ikke det! Hvertfall ikke denne gangen pga jeg er veldig forkjøla. Prøv derfor å komme med noen andre forslag :-)


JULI 2009!

Hva vil du at jeg skal gjøre på videoblogg? Og remember - alle forslag er like bra. Jeg kommer garantert til å gjøre hvert eneste forslag en eller annen gang, så bare kjør på! Blir veldig glad om dere hjelper meg :-)

Fakta om meg (video)Hva synes du om videoen?

video: må gjøre

Etter 10 timer med filming, redigering og opplastning på vimeo, er en stor lettelse å skrive dette innlegget. Hadde sikkert lagt meg for lenge siden hvis jeg ikke skulle postet denne videoen. Jeg har vært utrolig trøtt, men holdt meg våken med musikk og diverse videoblogger på youtube, men har snakket med Ingeborg også. Kjempekos! Nå er jeg derimot klar for drømmeland, også håper jeg at dere liker videoen. Jeg synes det var ganske kleint, men hva gjør man ikke for bloggen?Hva synes du om videobloggen?
Hvilket "klipp" var din favoritt?


Forslag til må-gjøre?Bestemte meg akkurat for å spille inn en "må-gjøre video" på lørdag, men da trenger jeg forslag fra dere. Har laget en sånn video sammen med Mia og Gunn før, men denne gangen blir det bare meg. Regner med at dette kommer til å ganske pinlig, men fikk plutselig lyst å være litt crazy!

Vær kreativ, bruk fantasien og kom med forslag til ting jeg skal gjøre :-)

Video: Hår/sminkeHer har dere sminke- og hårvideoen dere har ventet på så lenge. Siden jeg ikke bruker så mye sminke og ikke gjør så mye med håret gjorde jeg det bare i samme video! Hva skal neste videoblogg handle om?

video: fotokonkurranseHva synes du om at jeg skal ha konkurranse?

vil du ha video?

Tenkte å lage videoblogg i morgen, men trenger å vite hva dere vil ha. Har veldig lyst til å lage videoblogg, men orker ikke hvis dere ikke er interessert i det. Så hvis du vil ha videoblogg, vil jeg gjerne at du skriker ut i kommentarfeltet. Setter også stor pris på et par tips til hva jeg kan gjøre! Hårvideo? Sminkevideo? Hva som helst! Ok, ikke hva som helst, men nesten... :-)Vil du ha videoblogg?
Hva skal jeg videoblogge om?Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits